VIDEO Nenad Bjelica izgubio živce: ‘J*bo vas ugovor, da vas j*bo ugovor’

Foto: Screenshot/Facebook

Nenad Bjelica ostaje na klupi Osijeka, usprkos ispadanju u Konferencijskoj ligi od kazahstanskog Kizilžara i lošem početku SuperSport HNL-a, gdje je njegova momčad u pet utakmica ostvarila tek jednu pobjedu.

Kohorta otvoreno navija da trener njihova omiljena kluba napusti klub, a nedavno su mu poručili i da voli Osijek samo zbog bogatog ugovora. Naime, Bjelici ugovor s Osijekom traje do sljedećeg ljeta, a prema njemu zarađuje oko 10 milijuna kuna po sezoni.

Takva atmosfera očito ne godi nikome, a da je poprilično nervozan i sam Bjelica, pokazalo se i na posljednjoj presici, kada je sebe usporedio s Xavijem, trenerom Barcelone.

“I Xavi je trener s pedigreom pa izgubi od Cadiza, Raya i Villarreala u mjesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dvije godine na domaćem terenu pa ga ne linčuju kao što mene linčuju. Ali dobro, prihvaćam to tako i navijači uvijek imaju pravo”, rekao je Bjelica na presici.



https://www.facebook.com/watch/?v=389205329985861&t=0

Nakon završetka presice osvrnuo se, vidno ljutit, na svoj ugovor.

“Xavi izgubio u mjesec dvije utakmice. U mjesec dana. A ima 25 milijuna ugovor. Jebo vas ugovor, da vas jebo ugovor”, kazao je, prenosi Direktno.

 

Komentari