(VIDEO) MOGU ONI I BEZ IBRAHIMOVIĆA Ante Rebić zabio sjajan pogodak u velikoj pobjedi Milana, a legendarni Crudeli opet u deliriju

Twitter

Nogometaši Milana slavili sa 4-1 (1-0) na gostovanju kod Leccea u utakmici 27. kola talijanske Serie A, a hrvatski reprezentativac Ante Rebić postigao je treći od četiri pogotka ‘crveno-crnih’. Srebrni Vatreni nastavio je sjajnu nogometnu formu te mu je ovo sedmi pogodak u posljednjih sedam odigranih mečeva u Serie A.



Milan je poveo pogotkom Castilleja u 26. minuti. U 54. minuti Mancosu je izjednačio iz kaznenog udarca, ali veselje domaćih je bilo kratkoga vijeka. Već minutu poslije Bonaventura je pogodio za novo vodstvo Milana, a u 57. minuti je Ante Rebić dobio odličnu loptu od Calhanoglua i iz svoje polovice u sprintu sam došao pred vratara Gabriela te ga lakoćom svladao. U 72. minuti, četiri minute nakon što je ušao u igru umjesto Rebića, konačnih 4-1 postavio je Portugalac Leao.

Legendarni talijanski novinar i komentator, Tiziano Crudeli, ponovno je bio u deliriju nakon pogotka Rebića. Crudeli je veliki navijač Milana koji posebno emotivno proživljava i sretne i tužne trenutke svog kluba, ali Rebić mu je još jednom dao razlog za slavlje.

Fiorentina na svom stadionu Artemio Franchi, naravno pred praznim tribinama, nije uspjela svladati posljednjeplasiranu Bresciu ponajviše zahvaljujući finskom vrataru Joronenu. Gosti su poveli pogotkom Donnarumme u 17. minuti iz jedanaesterca. Pezzella je u 29. minuti izjednačio na 1-1, ali domaća momčad nije uspjela doći do potpunog preokreta.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj ostao je na klupi za pričuvne igrače Fiorentine.

Milan je sa 39 bodova došao do sedmog mjesta, Fiorentina je ostala na 13. poziciji sa 31 bodom, a Lecce i Brescia su i dalje u zoni ispadanja. Lecce je na 18. mjestu sa 25 bodova, a Brescia je zadnja sa 17 bodova.

U posljednjoj utakmici večerašnjeg programa igraju Bologna i Juventus koji u nastavak prvenstva ulazi s jednim bodom prednosti pred drugoplasiranim Laziom.

Komentari