(VIDEO) Dodig stigao u Hrvatsku: Stvarno sam presretan, krećem u sezonu s najvećim mogućim peharom

Hrvatski tenisač Ivan Dodig u nedjelju je sletio u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman s peharom osvajača Australian opena u mješovitim parovima.

“Stvarno sam presretan, Australija je pošle godina bila prelijepa za mene, i ove ista. Vratiti se doma s još jednim Grand Slamom je uvijek lijepo, lijepo je krenuti u sezonu s najvećim mogućim peharom. Stvarno sam sretan što sam igrao prije svega jako dobro, sretan sam što sam zdrav, još uvijek se dobro osjećam i igram jako kvalitetan tenis”, rekao je Dodig tom prilikom.

Osvrnuo se i na igru u mješotivimt parovima: “Sigurno da je svake godine teško u miksu, to je uvijek drugačiji način igre nego parovi, sve ima svoje draži, svako natjecanje je drukčije, drugi su zahtjevi.

Ove godine sam imao sjajnu partnericu, igrao sam s Mladenović, koja ima veliko iskustvo. Bilo je zahtijevno, imali smo teške mečeve u kojima je odlučivala jedna, dvije lopte. Finale je bilo najbolje od nas i odigrali smo odlično”, kazao je hrvatski tenisač, prenosi Direktno.



Podsjetimo, Dodig je s francuskom reprezentativkom Kristinom Mladenović osvojio Australian Opena u konkurenciji mješovitih parova pobijedivši australsku kombinaciju Jaimee Fourlis – Jason Kubler sa 6:3, 6:4 nakon 77 minuta igre.

 

Komentari