VIDEO Bivši košarkaš tvrdi da u Srbiji ‘više ne smiješ ni u svojoj garaži oprati auto’

U susjednoj Srbiji vlasti su se odlučile za uvođenje policijskog sata tijekom cijelog vikenda. Točnije, od petka u 17 sati do petka ujutro. Radikalan je to potez države koja ima velikih problema s epidemijom koronavirusa, no čini se da takve oštre mjere nisu donijele previše rezultata.

S druge strane, sve se više ljudi pobunilo zbog izvanrednog stanja i čestih policijskih satova, naročito onih preko cijelog vikenda. Jedan od njih je i bivši košarkaš rođen u BiH, Ratko Varda. Nekadašnji član Real Madrida i Detroit Pistonsa, za kojeg je odigrao ukupno šest minuta, njegovih jedini u NBA ligi, imao je incident s organima reda.

“Milicija trenira strogoću… Kad maltretiranje pređe na viši nivo, kad poslije dana i dana sjedenja u kući otvoriš garažu da opereš automobil pojave se momci u plavom da mi pišu kaznu u mojoj garaži ispred moje kuće”, napisao je Varda na Instagramu i objavio snimku na kojoj se vidi navodno maltretiranje, prenosi Gol.hr.

”Nažalost, dotični laže. Prao je vozilo izvan garaže i policijski službenici su ga, i pored toga, samo upozorili. Ministarstvo unutarnjih poslova ga ovim putem moli da sljedeći put ostane kod kuće i poštuje mjere”, odgovorila mu je Bojana Jelovac iz MUP-a Srbije.



Komentari