UZMI ILI OSTAVI Nakon odlaska Bjelice Dinamo ponovo pregovara s igračima o rezanju plaća

Tom Dubravec / CROPIX

Dinamo je u četvrtak dogovorio raskid suradnje s Nenadom Bjelicom, a sve je počelo s pričom oko odbijanja smanjenja plaća zbog posljedica pandemije koronavirusa i potresa u Zagrebu.

Nakon što je Bjelica napustio klupu Modrih, na dnevni red ponovno dolazi razgovor o smanjenju plaća igračima Dinama.

Bjelica: Nijedan rastanak nije dobar. Nema krivca, ali imali smo različita mišljenja



Kroz sljedećih nekoliko dana igrači će ponovo porazgovarati s ljudima iz kluba i još jednom ponuditi nove smanjene ugovore po principu „uzmi ili ostavi“. Navodno su anekse već potpisali Dilaver, Leovac, Zagorac, Đira, Marin, Šutalo i Franjić, a Kulenović, Oršić, Kadzior, Ivanušec i Majer su sve dogovorili i samo se moraju fizički pojaviti na Maksimiru i obaviti formalnost. Zadnji na listi je Arijan Ademi.

DINAMO IZABRAO NOVOG TRENERA Momčad će preuzeti dosadašnji trener B momčadi

U međuvremenu sve je manje onih koji i dalje tvrdoglavo odbijaju smanjiti ugovore. Jasno, u prilog im ne idu ni posljednji napuci Fife prema kojima klubovi, u ovakvim situacijama, imaju pravo jednostrano smanjivati plaće svojih igračima.

U Dinamu ima još novosti, sve bliže produljenju ugovora je i – Kevin Theophile. Francuski branič dugo je osluškivao ponude iz domovine, no čini se kako će i on sljedećih dana produljiti ugovor s ‘modrima’, pišu 24sata.

Komentari