Uvjerljiva pobjeda! Dinamo napunio mrežu Hrvatskog dragovoljca

Izvor: Hina

Nogometaši Dinama ostvarili su najuvjerljiviju pobjedu u novoj sezoni HT Prve lige svladavši na Maksimiru posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac sa 8-0 (2-0).

Dinamo je sa 22 boda stigao na drugo mjesto s bodom manje od vodeće Rijeke koja ima utakmicu više. Hrvatski dragovoljac je ostao na posljednjem mjestu sa pet bodova.

Već od početka je bilo jasno da je momčad Damira Krznara razigrana te da bi mogla ostvariti uvjerljivu pobjedu. Na prvi pogodak čekalo se do 22. minute, kad je Josip Mišić preciznim udarcem s više od 20 metara iz slobodnog udarca svladao Zvonimira Šubarića.

Hrvatski dragovoljac je u 45. minuti bio blizu izjednačujućeg pogotka, ali je Dominik Livaković sjajno obranio pokušaj loba glavom Štrkalja, a potom i udarac Petra Mamića koji je natrčao na odbijenu loptu. Umjesto izjednačenja, Dinamo je u posljednjim sekundama prvog poluvremena došao do drugog gola.



Moharrami je ubacio s desne strane, a Luka Menalo je glavom poslao loptu u mrežu.

Čak šest pogodaka postigli su Krznarovi izabranici u drugom dijelu, a svaki je atraktivan na svoj način.

Utakmicu na Maksimiru sudio je Zdenko Lovrić iz Đakova.

Strijelci Dinama: 1-0 Josip Mišić (22), 2-0 Luka Menalo (45+2), 3-0 Luka Ivanušec (51), 4-0 Dario Špilić (59), 5-0 Luka Menalo (65), 6-0 Komnen Andrić (69), 7-0 Marko Bulat (85), 8-0 Marko Tolić (90+4).

Komentari