UGLEDNI ŠPANJOLSKI MEDIJ BRZO JE PROMJENIO PLOČU Modrića proglasili najgorim igračem, a dan kasnije mu se klanjaju

Srdjan Vrancic / CROPIX

Nakon što je Real Madrid s 3:0 slavio protiv Valencije i vratio zaostatak za Barcelonom u utrci za naslov prvaka Španjolske na svega dva boda trener Kraljeva Zinedine Zidane nahvalio je hrvatskog kapetana Luku Modrića.

“Svidjela mi se drugačija Modrićeva pozicija. Dobro je interpretirao igru između linija. Zato je došlo do poteza nakon kojeg smo zabili prvi gol, odnosno do akcije između Luke, Hazarda i Benzeme”.

Unatoč riječima Zidanea, Marca je njegov nastup procijenila kao jedan od najgorih od svih 13 igrača Reala na tom susretu.

“Nestalo je Modrićeve magije”, pisalo je na Marci.



Podsjetimo, Modrić je imao ključno dodavanje kod prvog gola, a njegova jedina pogreška stigla je u samoj završnici utakmice. Osim toga je, kao i u većini utakmica, sjajno kontrolirao sredinu terena. Pa ne bi ga Zidanea bez razloga ostavio u utakmici svih 90 minuta da je bio slab…

No dobro, to je bilo u petak ujutro, a već u subotu Marca mijenja ploču, prenosi Gol.hr.

“Modrić je održao svoju riječ. U razgovoru za Gazzettu dello Sport Modrić je rekao da se želi umiroviti u Realovom dresu, ali i da će puno toga ovisiti o klubu. Nakon te izjave Modrić je prešao s riječi na djela i odigrao je savršenu utakmicu protiv Valencije u kojoj je potvrdio svoju strast na travnjaku, koja ga čini ikonom Real Madrida”, piše Marca.

Komentari