UFC-ova večer za pamćenje: Figueiredo brutalno nokautirao Benavideza, ali nije postao novi UFC prvak!

UFC on BT Sport / Twitter

Deiveson Figueiredo brutalno je nokautirao Josepha Benavideza u glavnoj borbi UFC Fight Nigha u Norfolku, ali nije postao novi prvak muha kategorije zbog pada na vagi dan ranije.

Figueiredo je, kako je i najavio, pružio spektakularnu predstavu, te je u drugoj rundi brutalno nokautirao Benavideza, koji je po treći put imao priliku osvojiti titulu prvaka muha kategorije.

Dva je puta gubio od Demetriousa Johnsona, a sada i od Figueireda. Izvjesno je da će ova dvojica možda ponovno u oktogon kako bi ipak dobili prvaka muha kategorije, jer to je mjesto upražnjeno oduzimanjem pojasa Cejudu.

Nevjerojatne scene u poluteškaškom okršaju

Bizarne scene viđene su u meču poluteške kategorije između Iona Cutelabe i Magomeda Ankalaeva. Ruski borac Ankalaev slavio je nokautom nakon samo 38 sekundi, iako nije nijednom čisto udario Cutelabu.



Kada je sudac označio početak meča Cutelaba je krenuo agresivno, a nakon 20-ak sekundi krenuo je uzvraćati i Ankalaev. Činilo se da ga je u nekoliko situacija uzdrmao, Cutelaba je teturao. Sudac je nakon trećeg teturanja uletio između njih i zaustavio borbu, no onda je krenuo šou.

Cutelaba je bio u potpunosti prisutan i poludio je na suca. Navijači su počeli zviždati, Moldavac je krenuo ludovati po kavezu, a sudac se spustio do svojih kolega kako bi vidio što će sada, jer je Cutelaba glumio da je uzdrman.

To je napravio kako bi navukao Ankalaeva da krene na njega, da bi ga onda udario iz kontre. U dva navrata je promašio, no treću priliku nije dobio jer je sudac zaključio meč i proglasio Ankalaeva pobjednikom – nokautom, piše Gol.hr.

Komentari