Tužiteljstvo tvrdi: Igrač Manchester Cityja u svojoj vili zatočio 13 žena i silovao ih, on se ne osjeća krivim

Foto: Instagram

Benjamin Mendy, 28-godišnji francuski lijevi bek, koji je službeno i dalje pod ugovorom s Manchester Cityjem, nakon nekoliko mjeseci u zatvoru trenutno se sa slobode brani od optužbi za višestruka silovanja koja su navodno počinjena do ljeta prošle godine, kada ga je klub suspendirao jer je uhapšen.

Danas je, na prvom danu suđenja, predstavljena optužba, u kojoj se tvrdi da je Mendy uz pomoćnika pronalazio mlade djevojke po noćnim klubovima Manchestera te ih mamio u svoju izoliranu vilu koja je udaljena 25 kilometara od centra grada, u ruralnom području.

Za silovanje ga je optužilo ukupno 13 žena, od kojih je najmlađa u to vrijeme imala 17 godina. Tvrde da su ih Mendy i njegov pomagač, na čiji se teret također stavlja više silovanja, tijekom napastovanja zaključavali u posebnu sobu izgrađenu za izvanredne situacije.

Mendy je na sudu izjavio da se ne osjeća krivim i ustraje na obrani. Sky Sports javlja da će suđenje trajati najmanje četiri mjeseca. Podsjetimo, jedno vrijeme Mendy je u zatvoru, ali je sud kasnije prihvatio njegovu jamčevinu i obranu sa slobode. Mendy je s Cityjem osvojio više naslova prvaka engleske, a s reprezentacijom Francuske i naslov svjetskog prvaka, prenosi Index



 

Komentari