Turski nogometaš ugušio petogodišnjeg sina: Nikad ga nisam volio

Tursku je šokirao slučaj nogometaša Cevhara Toktasa koji je u bolnici ugušio petogodišnjeg sina.

Toktaš, koji igra za turski četvrtoligaš Bursa Yildirim, primljen je 23. travnja u bolnicu zajedno sa sinčićem koji je bio pozitivan na koronavirus. Dječak je premješten na intenzivnu njegu gdje je dva sata kasnije preminuo uz prisustvo oca. Liječnici su smrt pripisali respiratornim komplikacijama uzrokovanih koronavirusom i sve je izgledalo kao jako tužan slučaj.

No, ubrzo se ispostavilo da je riječ o stravičnom ubojstvu nakon što je Toktas 11 dana kasnije sam došao u policijsku postaju i ispričao što se dogodilo.

“Moj sin je ležao ne leđima i ja sam mu na glavu stavio jastuk. Držao sam ga tako petnaest minuta bez podizanja, a sin se cijelo vrijeme borio za život. Kad sam osjetio da je prestao disati, podigao sam jastuk i pozvao liječnike u pomoć kako ništa ne bi bilo sumnjivo”, rekao je 32-godišnjak policajcima i onda ih šokirao.



“Nisam ga volio od kad se rodio. Ne znam zašto. Jedini razlog zbog kojeg sam ga ubio jest zato što ga nisam volio”, rekao je Toktas.

Odmah je uhićen i najvjerojatnije će dobiti doživotnu zatvorsku kaznu.

Toktas je na početku karijere igrao u prvoj turskoj ligi gdje je u dresu Hacettepea od 2007. do 2009. godine upisao sedam nastupa. Nakon ispadanja u drugu ligu igrao je u Hacettepeu još jednu sezonu i od tada je igrao u trećoj i četvrtoj ligi, piše Index.

Komentari