Turski napadač Mehmet Umut Nayir stigao na posudbu u Hajduk

Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Turski napadač Mehmet Umut Nayir (27) stigao je na jednogodišnju posudbu u Hajduk, koji će po isteku posudbe moći otkupiti njegov ugovor, objavljeno je u srijedu na internetskom portalu Hajduka.

 Mehmet Umut Nayir stigao je iz Bešiktaša, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Domag Vida, i on je prvi je Turčin koji će zaigrati za Hajduk.

 “Prije svega želim istaknuti kako mi je zadovoljstvo što sam se priključio Hajduku, a cilj mi je prije svega pomoći ekipi da ostvari rezultatski napredak i vjerujem da možemo to postići. Prije dolaska razgovarao sam s Domagojem Vidom, mojim prijateljem Janijem Atanasovim te Dževadom Prekazijem. Od sve trojice sam dobio odlične povratne informacije, sretan sam što sam tu, upoznao sam se s bogatom Hajdukovom poviješću i obećavam da ću dati sve od sebe za ovaj dres i klub”, kazao je novi napadač Hajduka.

Mehmet Umut Nayir je nogometnu karijeru započeo u klubu Ankaragücü, a igrao je još za Osmanlispor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Bursaspor i Bešiktaš. Prošle sezone u dresu Bešiktaša skupio je ukupno 27 nastupa u svim natjecanjima te je zabio šest golova.



Komentari