TUCHEL RAZOČARAN NAKON PORAZA PORUČIO: Zaslužili smo proći na temelju ove predstave, ali nije bilo suđeno

Nogometaši Chelseaja odigrali su odličnu utakmicu uzvrata četvrtfinala Lige prvaka i slavili protiv Real Madrida 3:2 nakon produžetaka, ali to nije bilo dovoljno za polufinale jer je madridska momčad u prvoj utakmici u Londonu bila bolja s 3:1.

– Istovremeno sam veoma razočaran i ponosan. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, zaslužili smo sve što smo imali. Zabili smo golove, imali smo velike prilike za još, ali nismo imali sreće. Pobijedila nas je čista individualna kvaliteta i napadačka ubojitost. Napravili smo dvije pogreške nakon osvojenih lopti, to su ključni trenuci u dvobojima protiv Real Madrida. Zaslužili smo proći na temelju ove predstave, ali nije bilo suđeno. U ovakvim utakmicama potrebna je i sreća, a ona nije bila na našoj strani, rekao je trener Chelseaja Thomas Tuchel nakon utakmice te dodao:

– Nismo dovoljno kreirali prilika u prvoj utakmici, a oni su iskoristili poluprilike. Morali smo maksimalno smanjiti pogreške, ali ne žalimo za ničim. Ovakve poraze možeš prihvatiti s ponosom kao sportaš.

Timo Werner zabio je gol za 3:0 Chelseaja, no Real Madrid se uspio vratiti i izboriti produžetke.



– Kad sam zabio gol za 3:0, mislio sam da je to to. Mogli smo zabiti i prije, ali nam suci nisu priznali gol, o tome se može pričati, ali kad sam ja zabio – mislio sam da prolazimo s tim golom. Skoro nismo dali nijednu priliku Realu, ali na kraju moramo priznati da su golovi koje su zabili bili vrlo dobri, rekao je Werner.

Komentari