Trener svih trenera o izboru Čačića za trenera Dinama: To je nacionalna sramota!!

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Što mislite o potezu Zdravka da zagrebački Dinamo u završnici prvenstva vodi Ante Čačić?

Ispred Čarlija navijači Dinama su zaustavljali Miroslava Ćiru Blaževića i pitali za mišljenje.
– Sine, ja mislim o tome isto što i ti – pokušavao je Ćiro izbjeći konkretan odgovor. A onda je rezignirano zaključio:

– To je nacionalna sramota!

S njim je u društvu bio i Branko Ivanković. Nadovezao se na ”trenera svih trenera”:– Mamić je trenutno odustao od globalnog trenda angažiranja mladih trenera. No, bez obzira na to ko mu sjedio na klupi, Dinamo je i dalje najveći favorit za osvajanje prvenstva. Pa, oba izravna konkurenta ”Modrima” dolaze u Maksimir – primijetio je 68-godišnji izbornik Omana (nedavno je produžio ugovor za još dvije godine).

“Vox populi” nije naklonjen maksimirskom ad hoc rješenju za preostalih pet kola. U percepciji Dinamovih navijača Čačić je stigmatiziran kao “Mamićev čovjek”. Iako je višekratno pokušao, u komunikaciji s novinarima, razriješiti svoj nepriličan status:

– Meni su te kvalifikacije smiješne. Svi koji me poznaju, reći će vam da sam uvijek bio svoj. Više se i ne obazirem na napise. U kontaminiranim odnosima meni je najvažnija moja istina. Izbjegavam hrvatske medije, tendenciozni su i predvidivi. Ispada kako su svi izbornici i Dinamovi treneri zapravo Mamićevi ljudi – rekao je Čačić u rijetkim medijskim ispovijedima, prenosi SN.

 

Komentari