Trener Hajduka: Najvažniji je prolaz. Po to smo došli i to smo ostvarili

Twitter

“Najvažniji je prolaz. Po to smo došli i to smo ostvarili. Znam da smo navijačima išli na živce zadnjih 20 minuta”, kazao je trener Hajduka Hari Vukas nakon pobjede 1-0 protiv Renove u Skoplju i plasmana u 3. pretkolo Europske lige.

“Znam da smo navijačima išli na živce zadnjih 20 minuta, ali to je tako kada ne iskoristiš prilike koje imaš. Na početku je bilo OK, ali kako je odmicala utakmica tako smo dali protivniku priliku da se digne i dođe do svojih prilika. No, uspjeli smo se obraniti i idemo dalje,” istaknuo je Hari Vukas za klupsku TV.

Strateg splitskog sastava je istaknuo kako je njegova momčad izgubila agresiju koju je imala u prvom dijelu.

“Imali smo pad koji je domaćin pokušao iskoristiti. Predaleko smo stajali od igrača. Nije to dobro izgledalo pred kraj utakmice. Kvalitetno su nas pritisnuli, trebali smo daleko ranije riješiti pitanje pobjednika,” dodao je.



Hajduku u 3. pretkolu slijedi novo gostovanje i to kod pobjednika susreta Nefči – Galatasaray.

“Htio bih Galatasaray, ali ne možemo utjecati tko će biti sljedeći protivnik. Trebat će nam puno više truda i biti puno kompaktniji,” poručio je.

Jedini pogodak na utakmici postigao je kapetan Hajduka Mijo Caktaš već u 4. minuti susreta.

“Najbitnije je da smo pobijedili. Dobro smo ušli u utakmicu i mogli smo i ranije riješiti utakmicu u prvom poluvremenu. Imali smo stvarno dobre šanse i šteta što nismo zabili,” poručio je Hajdukov kapetan kojem je to bio deseti europski pogodak.

“Kada ne realiziraš silne prilike, uvuče ti se panika, pa dovedeš pobjedu u pitanje. Znali smo da smo kvalitetnija ekipa i šteta što to nismo mirnije odradili,” poručio je Caktaš.

Komentari