‘THE SUN’ TVRDI United dogovorio Mandžukića, čeka ga se na prvim treninzima, daje mu se pet milijuna eura godišnje

Izgleda da je sve bliža realizacija transfera hrvatskog internacionalca Marija Mandžukića u Manchester United. Nije tajna, trener “crvenih vragova” Olle Gunnar Solskjaer silno želi kvalitetnog napadača poput našeg Mandže.

Manchester United je od ljeta u više navrata pokušao da dovede Marija Mandžukića, ali do danas nije pronađen zajednički jezik. Mandžukić je i dalje u Juventusu, ali činjenica je da ga je se odrekao prvak Italije i sada se samo čeka dan kada će hrvatski napadač napustiti Torino. K tome, Mandžukić je odbio transfere u bogate klubove u Katar i Kinu, a engleski “The Sun” tvrdi da će uskoro potpisati za United i da bi im za koji dan trebao pridružiti na treninzima.

Transfer već dogovoren?

Mandžukić je navodno već dogovorio transfer na Old Trafford, ali želi mjesec dana kako bi se što bolje upoznao sa suigračima prije nego i službeno zaigra u crvenom dresu. Još se ne zna koliko bi naš igrač zarađivao u Manchesteru, no priča se da bi Juve mogao zaraditi oko deset milijuna eura, a Mandžukić bi imao godišnji ugovor na nekih pet milijuna eura.



Komentari