TEŠKA SITUACIJA ZA ARGENTINSKOG TRENERA U ENGLESKOM VELIKANU! Karizmatični trener nakon serije loših rezultata na rubu otkaza

Pozicija aktualnog trenera Leedsa, karizmatičnog i temperamentnog Marcela Bielse je u ozbiljno uzdrmana, a Jesse Marsch je vodeći kandidat za njegovu zamjenu na Elland Roadu.

Trener Leedsa ima jedan bod iz posljednjih šest utakmica, primivši 21 gol, što ih ostavlja izvan zone ispadanja u Premier ligi za samo dva boda, uz jučerašnji 4-0 poraz od Tottenhama.

Bielsa se pridružio Leedsu 2018. i vratio ih u Premier ligu nakon 16 godina izbivanja, vodio ih je i do odličnog devetog mjesta u sezoni 2020/21, ali klub je trenutno dva boda izvan zone ispadanja nakon niza od pet poraza iz šest utakmica.

Bivši američki veznjak Marsch kojeg se spominje kao Bielsina zamjena, bez posla je od prosinca prošle godine kada ga je RB Leipzig otpustio samo pet mjeseci nakon što je imenovan.



48-godišnjak je preuzeo klub od Juliana Nagelsmanna u srpnju 2021. kada je njegov prethodnik otišao u Bayern München, ali prošlosezonski doprvaci Bundeslige pali su na 11. mjesto u ligi, kao i izgubili tri od svojih pet utakmica grupne faze Lige prvaka, prije nego što je smijenjen.

Komentari