Tea Pijević izludila je Njemačku: Ovdje nitko nije normalan

Tea Pijević/Hrvatski rukometni savez

Hrvatske rukometašice izborile su plasman u polufinale Europskog prvenstva u Danskoj nakon što su u susretu posljednjeg kola drugog kruga pobijedile Njemačku sa 23:20.

Hrvatska nikada u svojoj povijesti nije igrala polufinale ženskog natjecanja, a danas hrvatske rukometašice pišu povijest.

Izabranice Nenada Šoštarića odigrale su čudesnu utakmicu. Nakon malo lošijeg poluvremena u drugom dijelu smo razbili Njemačku i zasluženo prošli dalje u borbu za zlato.

Nakon utakmice izjave pred kamerama EHF-a davala je u prijenosu na Planet Sportu Tea Pijević, nevjerojatna hrvatska vratarka koja je obranama izludila Njemačku.



Pijević je imala čudesnih 16 obrana, zaustavila je 46% udaraca njemačke ekipe.

”U nekim trenucima smo toliko dobro igrale obranu”, rekla je Pijević, a onda su u kadar uletjele njezine kolegice i zapjevale onu staru: ”Ovdje nitko nije normalan, nije normalan…”, pustile su hrvatske junakinje Pijević da završi.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski rukometni savez (@hrs_insta)

”Želim čestitati rođendan Robi, ne znam stvarno, sretna sam, pišemo hrvatsku povijest, odigrale smo odlično, posebno u drugom dijelu. Zasluženo smo pobijedile”, rekla je Pijević, a novinar ju je pitao što želi poručiti navijačima u Hrvatskoj koji ludo slave.

”Ne znam stvarno”, završila je u stilu nevjerojatna golmanica Hrvatske.

Komentari