Susret Rijeke i Šibenika prošao bez pogodaka: Domaćini dominirali, žalit će za propuštenim prigodama

Foto: DAMIR SKOMRLJ Cropix

Susret Rijeke i Šibenika na Rujevici u 10. kolu SuperSport HNL-a završio je bez pogodaka. Domaćoj je momčadi danas osvojeni bod dovoljan za bijeg sa zadnjeg mjesta te sada ima bod, ali i utakmicu više od Gorice. Ipak, zasigurno će žaliti za brojnim propuštenim prigodama.

Rogić sjajno branio
Rijeka je mogla povesti već u sedmoj minuti, kada je Marco Djuričin pobjegao po desnoj strani nakon izvrsnog dodavanja Selahija. Između asistencije i udarca odlučio se za ovo drugo, a Lovre Rogić je pročitao njegovu namjeru i obranio mu šut u bliži kut.

Nastavila je domaća momčad sa žestokim napadima cijelo prvo poluvrijeme, a kulminirali su u sudačkoj nadoknadi. Prvo je Rogić fantastično zaustavio siloviti udarac Ampema, da bi nakon udarca iz kuta obranio i novu, još bolju priliku Djuričinu.

Rijeka zamalo šokirana nakon 90. minute
Rijeka je bila bolja ekipa i u drugom poluvremenu, ali nije bila tako opasna kao u prvih 45 minuta. Možda i najbolji pokušaj bio je onaj Lindona Selahija iz 83. minute, kada je njegov dalekometni udarac prohujao pored gola.



I onda je duboko u sudačkoj nadoknadi malo nedostajalo da Rijeka bude šokirana. Lopta se nakon ubačaja iz Šibenikovog slobodnog udarca odbila do Ivana Dolčeka, a on je potegnuo iz prve i uzdrmao vratnicu. Dodajmo da je ovo Šibeniku čak sedmi remi u deset kola, dok Rijeka nije uspjela doći do tri boda protiv jedine momčadi koju je ove sezone dosad pobijedila, piše Index.hr

 

Komentari