SPORTAŠICE IZ BiH BRUTALNO PRETUČENE U ponoć im je upao u kuću i iživljavao se nad njima!

Karatistice iz BiH, sestre Emma i Ena Selman, pretučene su u svojoj kući u noći s petka na subotu.

Emma Selman šokirala je javnost u regiji objavom na Facebooku. Optužila je izvjesnu Adelu Vuckić da fizički zlostavlja uspješne sportske žene u alkoholiziranom stanju.

Detalje napada otkrila je 19-godišnja Emma u šokantnom postu uz priložene fotografije s nekoliko modrica na licu.

“Želim svima javno reći situaciju koja je svjesna mnogih građana Ključa. Sinoć u ponoć dogodilo se da je vidno pijana osoba pokucala na moja vrata i ušla u moj stan kako bi me pretukla i fizički zlostavljala mene i moju sestru”, započinje i nastavlja Emma Selman:



“Adel Vučkić je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje već njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muškarac spasti da udari žensko”.

Adele Vučkiću ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stiditi. Dosta je nasilju nad ženama. Nemojte misliti niko da će zene šutiti. Necemo. Mi imamo svoja prava. Predlažem svim ženama da nikad ne trebaju šutiti nad nasiljem! Dosta ljudi pisanja o situaciji koja je bila. Sa ovim me nećete poniziti. Ja iz ovog ustajem samo jača!”, napisala je na Facebooku.

Komentari