Šoštarić: Ovo su cure koje imaju dušu, srce i ostavljaju sve što imaju na terenu

Nenad Sostaric Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić nakon velike 25-20 pobjede protiv Rumunjske na startu drugog kruga Europskog prvenstva u Koldingu kojom je Hrvatska stigla nadomak polufinala naglasio je kako zasluge za ove uspjehe pripadaju svima u i oko reprezentacije.

“Ovo su cure koje imaju dušu, koje imaju srce, koje ostavljaju sve što imaju na terenu. Velika zahvala igračicama, stručnom stožeru koji je s nama: direktor svih reprezentacija Ivica Udovičić, tehnička direktorica reprezentacije Ljerka Vresk, dr. Kukin, fizioterapeuti Goran Krušelj i Vesna Hodić, trenerica Snježana Petika, media menadžer Ivica Maraš i moja malenkost. Svi smo mi ugradili dio sebe ovdje i to nas čini sretnima i ponosnima!”, kazao je Šoštarić.
Pobjedom protiv Rumunjske Hrvatska je stigla nadomak prvog plasmana u polufinale europskih prvenstava, za to bi joj mogao biti dovoljan još samo bod iz preostala dva susreta protiv Norveške u subotu i Njemačke u utorak.

Najbolja igračica Hrvatske u pobjedi protiv Rumunjske je sa sedam golova bila srednja vanjska Valentina Blažević.

“Želim se zahvaliti svima, svim Hrvatima, navijačima ispred malih ekrana, igračicama koje nisu s nama tu, svima, igrale smo za sve vas! Hvala vam!”, oduševljena je bila Blažević.

Komentari