ŠOK NA OLD TRAFFORDU! Real Sociedad svladao Manchester United u prvom kolu

Facebook

Nogometaši Real Sociedada svladali su na Old Traffordu Manchester United s 1-0 u dvoboju 1. kola skupine E Europske lige.

Domaći trener Ten Hag izveo je jaku momčad protiv suparnika iz Španjolske. Od početka su zaigrali Casemiro, Eriksen, De Gea, Antony te Cristiano Ronaldo, dok su kasnije tijekom utakmice ušli Sancho i Bruno Fernandes.

No, Manchester United je ostao nedorečen u napadu, a utakmica je odlučena u 59. minuti kada je Brais Mendez realizirao jedanaesterac za slavlje gostiju.

U toj je skupini još Šerif, sastav kojeg vodi hrvatski trener Stjepan Tomas, uvjerljivo slavio na Cipru protiv Omonije s 3-0. Jedan od tri pogotka je postigao Iyayi Atiemwen, donedavni igrač Gorice i Dinama.



U skupini F uvjerljiv je start u Europsku ligu imao Lazio koji je na Olimpicu pobijedio Feyenoord 4-2. Nakon sat vremena Lazio je imao 4-0 nakon golova Luisa Alberta, Felipea Andersona i dva Matiasa Vecina. Gimenez je s dva gola uljepšao poraz za Nizozemce, a posljednjih dvadeset minuta za Lazio je odigrao hrvatski nogometaš Toma Bašić.

Golom Embola iz jedanaesterca u 74. minuti Monaco je u skupini H pobijedio Crvenu Zvezdu u Beogradu 1-0, dok je u toj skupini Ferencvaros s 3-2 na domaćem terenu bio bolji od turskog prvaka Trabzonspora. Mađarski sastav je izdržao sve probleme i slavio premda je već od 16. minute imao igrača manje (Ćivić). Norvežanin Nguen je zabio dva gola za Ferencvaros, a jedan Traore, igrač iz Malija.

Golom Guessanda u 93. minut Nantes je pred svojim navijačima svladao Olympiakos 2-1 u skupini G, gdje je još, istim rezultatom, Freiburg bio bolji od Qarabaga.

Komentari