Slaže opaku momčad: Slavni trener naredio dovođenje Luke Modrića!

Tom Dubravec / CROPIX

Luka Modrić ulazi u završnu fazu boravka u madridskom Realu.

Bliži se kraj ugovora, a bliži se i 35. rođendan, što je kraljevski klub natjeralo da počne razmišljati o opcijama jednom kada kapetana hrvatske reprezentacije u bijelome dresu više ne bude.

U lipnju će momčad očito osnažiti Donny van de Beek (stiže iz Ajaxa), a na to isto mjesto će pucati i Martin Odegaard, sjajni mladi Norvežanin, koji se trenutačno kali u Realu iz Sociedada. Drugim riječima, vrijeme će neminovno odraditi svoje, a pitanje glasi samo gdje će Modrić poželjeti dovršiti karijeru.

Posljednjih se mjeseci pisalo da nije hladan na ideju o odlasku u Sjedinjene Američke Države, ali čini se da će prethodno morati dobro razmisliti i o gradu kojemu nije lako reći ne. Luka je velika želja trenera Antonia Contea te će čelnici Intera učiniti kako bi hrvatskog reprezentativca doveli u Milano, prenosi Večernji list.



Inter već sada fantastično stoji u utrci s torinskim rivalom, ali po svemu sudeći Conte u Modriću vidi upravo to iskustvo koje bi pomoglo da se neki gafovi više nikada ne ponove.

Inter je već u skupini završio natjecanje u Ligi prvaka, što je gaf na koji su čelnici milanskoga kluba ovoga puta odlučili zažmiriti. Bilo kako bilo, lipanj će očito biti mjesec velikih odluka u obitelji hrvatskog kapetana jer mnogi će dobitnika Zlatne lopte pokušati privući u svoje redove.

Komentari