HRVATSKA – ŠKOTSKA GOTOVA JE UTAKMICA Pobjeda Hrvatske 3:1, izborena je osmina finala

 Hrvati i Škoti se od 21 sat u 3. kolu grupe D bore za tri boda koja im sigurno donose mjesto u osmini finala. Pitanje je jedino donosi li to Hrvatskoj drugo ili treće mjesto.

 

Utakmicu uz izravne komentare možete pratiti s nama od 21 sat.

Hrvatska je pobijedila Škotsku i time izborila osminu finaa. Bravo Vatreni!



90+4′ GOTOVA JE UTAKMICA!! Hrvatska je pobijedila Škotsku s 3:1 i prošla dalje. Ponovno smo odigrali bolje drugo poluvrijeme i time izborili prolaz dalje.

90+1′ Šansa Škotske, ali pored gola. Čak i da su zabili ovaj gol, za njih bi bio beznačajan.

85′ Dvostruka zamjena kod Škotske. Izlaze Adams i ODonell, a ulaze Nisbet i Patterson.

81′ Evo nove zamjene u redovima hrvatske reprezentacije, izašao je Perišić, a ušao Ante Rebić. Bravo Perišiću!

77′ GOOOOOL! HRVATSKA VODI 3:1 pogotkom Ivana Perišića koji posrema to glavom u suprotan kut škotskih vrata. Modrić je to odlično ubacio iz kornera s lijeve strane. Hrvatska je sada drugi u skupini.

76′ Izlazi sada strijelac vodećeg pogotka Nikola Vlašić, a umjesto njega u igru ulazi Luka Ivanušec.

71′ Ozljedio se Gvardiol, pa je Hrvatska primorana napraviti drugu zamjenu, izašao je Gvardiol, a umjesto njega u igri je Barišić.

70′ Nova zamjena kod Škotske, izašao je Armstrong, a ušao je Fraser. Kod Hrvatske iz igre je izašao Bruno Petković, a ušao Andrej Kramarić.

62′ KAKAV GOOOOL! Gvardiol je započeo akciju dodavanjem za Petkovića u šesnaesterac koji je vraća za Kovačića, a on je dao Modriću koji je zabio vrhunsku golčinu! Hrvatska za sada ide dalje!

58′ Odličan centršut Škota ali Johna McGinna su samo centimetri dijelili od pogotka! Imamo sreće!

54′ Dobra šansa za Hrvatsku! Pucao je Perišić kojem je udarac završio u bloku, a natrčali Kovačić nije uspio dobro zahvatiti loptu. Kakva šteta.

50′ Kakvu je sada prigodu imao Gvardiol! Vlašić i on su odigrali sjajnu akciju, Vlašić ga je proigrao loptom u prostor, a da je Gvardiol imao malo bolje primanje, Gvardiol je mogao doći u čistu gol šansu. Ovako je prvi do lopte došao škotski vratar, šteta.

45′ Počelo je drugo poluvrijeme! Sretno Vatreni.

45+2′ Gotovo je prvo poluvrijeme! Hrvatska je primila gol krajem prvog poluvremena te ponovno mora juriti gol u nastavku.

43′ REZULTAT JE 1:1! Udarac Calluma McGregoa s 20 metara Livaković nije imao šanse obraniti! Hrvatska je opet van prolaza dalje!

37′ Sada su hrvatski reprezentativci odigrali jednu lijepu akciju, dupli pas su odigrali Gvardiol i Perišić, trebalo je to ići u kazneni prostor, ali odbilo se to kasnije do Juranovića koji je pokušao udarcem iz daljine gađati lijevi kut škotskih vrata. Nije to bilo toliko daleko.

35′ Posjed lopte je 68-32 u korist Hrvatske.

34′ Tek što je ušao u igru McKenna je zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Petkovićem.
32′ Prva zamjena u redovima Škotske zbog ozljede, igru je nastupio Hanley, a ulazi McKenna
28′ Sada je nezgodan udarac laktom dobio Nikola Vlašić u jednom duelu sa škotskim igračem. Čini se kako će sve biti u redu, Vlašić je nazad u igri.
26′ Sada je žuti karton zaradio Dejan Lovren. Ako Hrvatska prođe u osminu finala, Lovren neće moći igrati.

25′ VELIKA ŠANSA ZA ŠKOTSKU!  Sada je Škotska dva puta opasno zaprijetila u samo jednoj minuti. Moglo je biti puno opasnije, ali srećom kod drugog udarca Livaković je upisao sjajnu obranu.

20′ Pucao je sada Modrić iz daljine, bio je to snažan udarac, a čini se kako je škotski vratar to odbio vršcima prstiju preko vrata. Međutim, glavni sudac kaže da će to biti lopta za Škotsku.

16′ HRVATSKA VODI 1:0! Pogodak je postigao Nikola Vlašić koji ljevicom u gužvi između četvorice igrača to posprema u škotsku mrežu.

9′ Sada je Hrvatska pokušala preko Juranovića koji je dodao za Vlašića, a on iz prve pokušao pronaći Modrića u škotskom kaznenom prostoru, ali nije to prošlo. Već u sljedećem napadu Škotska je zaprijetila udarcem iz daljine.

5′ Velika prilika za Škotsku! Ubacio je McGinn s desne stran terena loptu u kazneni prostor Hrvatske, za korak je zakasnio Che Adams. Mora se Hrvatska othrvati početnom pritisku Škotske.

2′ Škoti su sada izveli udarac iz kuta, boksao je to Livaković između dva škotska igrača. Od prve minute su Škoti krenuli s visokim pritiskom na posljednju liniju Hrvatske, imaju glasnu podršku navijača.

1′ Počela je utakmica

Komentari