Sjajni Ivica Zubac odigrao najbolju utakmicu sezone

Ivica Zubac očigledno voli igrati protiv Minnesote. Hrvatski centar je prije dva dana imao jako dobru partiju protiv ovog protivnika, a sinoć je, u drugom uzastopnom ogledu Clippersa i Wolvesa, odigrao ponajbolju utakmicu u sezoni.

Zubac je u pobjedi svoje momčadi 104:84 sudjelovao s 14 poena i isto toliko skokova, a imao je i jednu blokadu te dvije ukradene lopte. Uz sve, šut mu je bio odličnih 5/7. U njegovoj momčadi najefikasniji je bio Paul George s 21 poenom, 11 skokova i 6 asistencija dok je kod Minnesote najbolji bio Karl-Anthony Towns s 20 poena i 8 skokova, piše Jutarnji.hr.

Golden State nastavlja s odličnim igrama. Warriorsi su sada s velikih 126:85 pobijedili New Orleans, a još jednom je briljirao Jordan Poole koji je ubacio 26 poena u 28 minuta. Stephen Curry je dodao 19 poena, 6 asistencija i 3 skoka, a kod Pelicansa je najbolji bio Jonas Valančiunas s 20 poena, 15 skokova i 4 asistencije.

Najzanimljivija utakmica večeri igrala se u Torontu gdje je Darius Garland 4,8 sekundi prije kraja utakmice ubacio dva slobodna bacanja za pobjedu Clevelanda. Imali su OG Anunoby i Scottie Barnes šansu za pobjedu Raptorsa, ali na kraju je ostalo 102:101 za Cleveland. Garland je bio najefikasniji kod Cavaliersa s 21 poenom uz 8 asistencija dok je Anunoby za Toronto imao 23 poena, 6 skokova i 5 asistencija.



NBA prvaci iz Milwaukeeja su na domaćem terenu izgubili od New Yorka s visokih 113:98. Giannis Antetokounmpo je ubacio 25 poena uz 7 skokova i 4 asistencije, ali to nije bilo dovoljno. Kod Knicksa su samo tri igrača bili dvoznamenkasti, a najviše je postigao Julius Randle s 32 poena, 12 skokova, 4 asistencije i 2 blokade.

Komentari