Sevilla pobijedila Granadu. Gol za domaće postigao bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

U susretu 32. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla je pobijedila Granadu sa 2-0, a prvi gol na utakmici postigao je hrvatski nogometaš Ivan Rakitić.

Bivši hrvatski reprezentativac zabio je za 1-0 iz kaznenog udarca u 16. minuti, a bio je to njegov treći gol ove sezone.

Na 2-0 povisio je Lucas Ocampos u 53. minuti, a poraz Granade ublažio je Roberto Soldado iz jedanaesterca u 90. minuti.

Sevilla je trenutačno četvrta sa 70 bodova, jednim bodom manje od Barcelone i Real Madrida, dok vodeći Atletici ima 73 boda i utakmicu manje.



Identičnim rezultatom Celta je pobijedila Osasunu u čijim je redovima Ante Budimir igrao do 74. minute.

Celta je povela u 42. minuti golom Iaga Aspasa, na 2-0 je povisio Jeison Murillo u 65. minuti, a konačnih 2-1 je postavio Roberto Torres iz kaznenog udarca u 77. minuti.

Barca okrenula rezultat

U ranije odigranom susretu Barcelona je na gostovanju pobijedila Villarreal sa 2-1 izjednačivši se na drugom mjestu s Real Madridom.

Domaćin je poveo u 27. minuti golom Samuela Chukwuezea, no Barca je do kraja poluvremena uspjela okrenuti rezultat golovima Antoinea Griezmanna (28, 35).

U 66. minuti “Žuta podmornica” je ostala s igračem manje nakon što je isključen Manu Triguerosa zbog prekršaja nad Mesijem.

Bila je to sedma Barcina pobjeda u posljednjih osam kola, dok je Villarreal upisao već četvrti domaći poraz u zadnjih pet kola.

S nova tri boda Barcelona se izjednačila s Real Madridom, sada oba kluba imaju po 71 bod, no Katalonci imaju i utakmicu manje.

U vodstvu je Atletico Madrid sa 73 boda i utakmicom manje.

Komentari