Saračević: Teška utakmica je iza nas, ali ovo je jako vrijedna pobjeda

Zlatko Saračević / Twitter

Nakon gostujućeg trijumfa protiv Kopenhagena (28-26), trener rukometašica Podravke Vegete Zlatko Saračević istaknuo je da je iza njih teška utakmica, te da je ovo jako vrijedna pobjeda.

“Teška utakmica je iza nas, ali ovo je jako vrijedna pobjeda. Na početku smo imali problema jer smo ih htjeli usporiti pa smo igrali presporo, a mi tako ne znamo igrati. U drugom poluvremenu odigrali smo onako kako možemo i našli smo postavu u obrani koja je bila fenomenalna. Šteta promašenih zicera jer je razlika mogla biti i veća. Čestitka curama na odličnoj utakmici, a najvažnije je da smo pokazali karakter, jer smo nakon 50 minuta okrenuli rezultat i pobijedili”, izjavio je Saračević.

Rukometašice Podravke Vegete ostvarile su i drugu pobjedu u skupini B Kupa EHF nakon što su u subotu u gostima dobile danski Kopenhagen sa 28-26 (13-15). Nakon dva kola rukometašice Podravke Vegete imaju maksimalan učinak, budući da su prošli vikend na startu grupne faze natjecanja svladale rumunjsku Maguru Cisnadie s 38-26.

Odličnu partiju pružila je vratarka Magdalena Ećimović: “Čestitam curama na odličnoj utakmici i borbenosti. Dobro smo otvorile utakmicu, ali nakon toga imale smo desetak minuta crne rupe. No, u drugom smo poluvremenu borbenošću i dobrom obranom okrenule rezultat te nosimo kući dva boda”.



Podravku u sljedećem kolu, 18. siječnja, očekuje gostovanje kod mađarskog Siofoka, aktualnog osvajača EHF kupa.

Komentari