S njim namjeravaju zamijeniti Messija. Odigrao je tek 45 minuta, a mediji i navijači već luduju

Iako je španjolsko prvenstvo započelo već ovaj vikend, Real i Barcelona uključuju se tek u 2. kolu.

Nakon teške drame s Lionelom Messijem navijači su bili zadovoljni jer su zabili Ousmane Dembele, Antoine Griezmann i Philippe Coutinho, igrači od kojih se pod novim trenerom Koemanom očekuje puno više ove sezone.

No raduje ih i igra mladih zvijezda koje su zaigrale u drugih 45 minuta. Najveća zvijezda u tom novom valu mladim igrača je Portugalac Francisco Trincao na kojem bi, prema svemu sudeći, Barca trebala graditi budućnost.

Barcelona ga je platila 31 milijun eura i dovela iz Brage iako za njega šira nogometna javnost nije niti čula.



Impresionirao u debiju

U svom debiju, makar onom u prijateljskim susretima, Trincao je zamijenio Lionela Messija. Pozicija desnog krila mu je omiljena i s nje djeluje najubojitije iako može igrati i iza napadača kao i na lijevoj strani.

‘Barca je napravila sjajan posao njegovim dovođenjem”, rekao je nakon susreta Koeman koji je Portugalcu nakon utakmice otišao čestitati na terenu.

”Senzacija Trincao”, vrišti naslov na Mundo Deportivu, a njegovim neslužbenim debijem bavili su se i portugalski mediji.

”U svom je prvom nastupu za Barcelonu Trincao pokazao dio svoje magije”, piše Record.

Svi spominju lijepu asistenciju za još jednog mladića Konrada de la Fuentea u 58. minuti čiji je pogodak poništen zbog zaleđa.

Neki tvrde da podsjeća na Figa, drugi spominju Kaku, ali zasad navijači mogu biti zadovoljni viđenim, piše Gol.hr.

Komentari