Rukometašicama čestitali premijer Plenković, Jandroković, HOO, HNS, Dinamo, braća Sinković…

Rukometašice/Luka Stanzl/PIXSELL

Čestitke hrvatskim rukometašicama na osvojenoj bronci na Europskom prvenstvu u Danskoj stižu sa svih strana.

“Čestitke našim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na EP-u u Danskoj! Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu,” objavio je na twitteru predsjednik Vlade Andrej Plenković.

“U ime Hrvatskoga sabora i osobno upućujem iskrene čestitke svim rukometašicama, izborniku Nenadu Šoštariću i kompletnom stručnom stožeru na osvojenoj povijesnoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u izravnoj borbi protiv domaćina Danske. Tijekom cijelog prvenstva, a posebno u današnjoj utakmici, pokazale ste čvrstinu, srčanost i pozitivan stav i ostvarile sjajan rezultat koji nitko nije očekivao. Hvala vam na radosti koju ste donijele svima nama u ova izazovna vremena. Vaša brončana medalja ima zlatni sjaj. Želim vam još puno uspjeha na budućim natjecanjima“, stoji u čestitki predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića.

HOO, HNS, timovi, sportaši….

Osim državnog vrha, odabranicama izbornika Nenada Šoštarića čestitao je i Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez, Dinamo, Osijek, Cibona, PPD Zagreb, braća Sinković…



Čestitke su stizale preko svih mogućih kanala, od društvenih mreža, do sms poruka i telefonskih poziva.

“Čestitamo im na veličanstvenom, povijesnom uspjehu. Bravo, bravo, bravo,” poručili su iz HNS-a.

“Iskrene čestitke našim rukometasicama na povijesnom uspjehu. Ponosni smo,” napisali su na twitteru olimpijski pobjednici braća Valent i Martin Sinković.

“Rapsodija naše ženske rukometne reprezentacije završava na postolju. Slaveći u utakmici s Danskom, Hrvatska je osvojila treće mjesto u Europi. Bravo djevojke! Ponosni smo na vas,” poručili su iz HOO-a.

“Čestitke od srca na hrabrosti, srčanosti i ustrajnosti koje su dovele do brončane medalje. Veliki bravo za cijelu reprezentaciju,” objavio je Hrvatski košarkaški savez.

Komentari