Ronaldo: Nema vremena za slavlje

Cristiano Ronaldo jučer je predvodio svoj Manchester United do prve pobjede u zadnja četiri susreta u Premier ligi. Sjajni Portugalac zabio je dva gola Arsenalu te tako još jednom pokazao kako u 36. godini igra kao na vrhuncu svoje karijere.

Portugalac je jučer postavio još jedan rekord. Njegov prvi gol na utakmici bio je ujedno jubilarni 800. u karijeri. Time je postao prvi čovjek u povijesti nogometa koji je postigao 800 natjecateljskih golova za klub i državu.

Ubrzo nakon prvog pogotka postigao je i pobjednički  801. gol te tako trenutno ima 130 golova za United, pet za Sporting, 450 za Real Madrid i 101 za Juventus. Uz to postigao je impresivnih 115 golova u dresu Portugala.

Ronaldo je sada postigao 12 golova u 16 nastupa za Manchester United ove sezone. Polovicu golova postigao je u Premier ligi, a polovicu u Ligi prvaka. Iako se često dovodi u pitanje njegov doprinos igri Uniteda ove sezone brojke pokazuju da je najvažniji igrač kluba.



Nakon važne pobjede protiv Arsenala i novog jubileja Ronaldo se oglasio na Instagramu i poručio kako nema vremena za slavlje:

– Mi smo već spremni za sljedeću utakmicu, nemamo vremena za slavlje! Današnja pobjeda je bila vrlo važna za povratak na pravi put, ali još je dug put do našeg odredišta. Čestitke svim mojim suigračima, sjajan duh večeras! I posebno hvala našim navijačima, bez vas to ne bismo mogli.

Komentari