REKAO JE MENADŽERIMA Neymar prelomio gdje želi nastaviti karijeru

Nade Barcelone da bi mogla izvesti veliku operaciju vraćanja Neymara na Camp Nou, čini se, polako padaju u vodu.

Naime, kako piše Mundo Deportivo, sportski list sa sjedištem u Barceloni, inače jako privrženi katalonskom klubu, Brazilac je definitivno prelomio i odlučio ostati u PSG-u.

U ljeto 2017. Neymar je u spektakularnom transferu, najvećem u povijesti nogometa (odšteta 222 milijuna eura) napustio Barcu i otišao u PSG s kojim je tada potpisao petogodišnji ugovor, do ljeta 2022. godine. U međuvremenu nije uspio s Parižanima napraviti ono zbog čega je i doveden – osvojiti Ligu prvaka – a s vremena na vrijeme su iz francuske prijestolnice dopirale priče o tome kako Brazilac nije u potpunosti fokusiran na nogomet, kako nije najsretniji u PSG-u te bi se volio vratiti u Barcelonu.

Za tu je opciju posebno navijao njegov prijatelj i bivši suigrač Lionel Messi, ali Neymar je sve do danas ostao u PSG-u, a izgleda da će i u godinama koje slijede.



Mundo Deportivo prenosi objavu francuskog novinara Hadriena Greniera iz Le10Sporta koji tvrdi da je Neymar preko svojih zastupnika poručio čelnicima pariškog kluba da želi nastaviti suradnju, prenosi Gol.hr. 

Neymar u Parizu ima zarađuje tri milijuna eura mjesečno i jedini nogometaš koji ima lukrativniji ugovor je Messi.

Naravno, predsjednik Nasser Al-Khelaifi i njegovi suradnici oduševljeni su Neymarovom željom za nastavkom karijere u PSG-u i spremni su mu već sad ponuditi novi više godišnji ugovor, s trajanjem do 2025. ili 2026. godine. Neymar, koji je 1992. godište, tada bi imao 33 ili 34 godine…

Komentari