fbpx
29.03.2024
Naslovnica Sport REBIĆ JE IMPRESIONIRAO SVE U KLUBU Milan ga želi zadržati, a evo...

REBIĆ JE IMPRESIONIRAO SVE U KLUBU Milan ga želi zadržati, a evo koliko su spremi ponuditi za sjajnog golgetera

Twitter

Ante Rebić igra sjajnu sezonu u talijanskom Milanu, a o njegovoj budućnosti se sve više raspravlja.

Hrvatski napadač doveden je u rujnu iz Eintrachta iz Frankfurta na dvogodišnju posudbu, a za Njemačku je otišao Andre Silva. Iako se Rebić nije odmah najbolje snašao na talijanskim travnjacima, ipak se probio u prvi tim Milana i pokazao što zna.

U ukupno 22 odigranom susretu Rebić je bio strijelac devet puta, a u posljednjih devet utakmica u Seria A zabijao je čak osam puta.

Oduševio je navijače Milana, a njegove briljantne predstave u dresu crveno-crnih nisu promakle ni upravi pa tako talijanski mediji navode da bi Vatreni karijeru mogao nastaviti upravo u Milanu.



“Klub želi dvogodišnju posudbu iz Eintrachta pretvoriti u završen posao. Nude 25 milijuna eura za Rebića”, navodi Gazzetta dello Sport.

Vatreni golgeter trenutno je u sjajnoj formi, a njegovi nastupi impresionirali su i Ivana Gazidisa, izvršnog direktora kluba.

Da je ove sezone Rebić briljantan na terenu potvrđuje i činjenica da mu je za svaki gol u prosjeku trebalo 79 minuta. Bolju statistiku ima samo Juventusov Cristiano Ronaldo kojemu treba 69 minuta za gol.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentari