Rangnick: Uzbuđen sam što ću se pridružiti Manchester Unitedu

Manchester United postigao je dogovor s Ralfom Rangnickom te je on od danas privremeni menadžer kluba do kraja sezone.

Pregovori su dugo trajali, a kako prenosi pouzdani Fabrizio Romano, Rangnick će osim polugodišnjeg ugovora dobiti dvogodišnju ‘konzultantsku’ ulogu. Ovo je bio i jedan od uvjeta iskusnog njemačkog trenera.

– Ralf je jedan od najcjenjenijih trenera i inovatora u europskom nogometu. Bio je naš kandidat broj jedan za privremenog menadžera, a razlog je neprocjenjivo vodstvo i tehničke vještine koje će donijeti iz gotovo četiri desetljeća iskustva u upravljanju i treniranju, rekao je direktor Manchester Uniteda John Murtough.

– Svi u klubu se raduju što će raditi s njim tijekom sezone koja je pred nama, a zatim još dvije godine u njegovoj savjetničkoj ulozi.


– Uzbuđen sam što ću se pridružiti Manchester Unitedu i fokusiran sam na to da ovo bude uspješna sezona za klub, izjavio je novi trener te dodao:

– Tim je pun talenta i ima sjajan omjer mladosti i iskustva. Svi moji napori sljedećih šest mjeseci bit će usmjereni na pomoć igračima da ispune svoj potencijal, kako pojedinačno, tako i kao tim. Osim toga, radujem se što ću podržati dugoročne ciljeve kluba na konzultantskoj osnovi.

Komentari