PSG postigao dogovor s jednim od svojih najboljih igrača ove sezone

Goalkeeper Gianluigi Donnarumma with Neymar & Lionel Messi of PSG during the UEFA Champions League match between Paris Saint Germain and Manchester City at Le Parc des Princes, Paris, France on 28 September 2021. PUBLICATIONxNOTxINxUK Copyright: xAndyxRowlandx PMI-4450-0109

Francuski napadač Kylian Mbappé i Paris SG postigli su dogovor o produljenju ugovora na još tri sezone, dok mu trenutni ugovor istječe 30. lipnja, doznaje AFP.

PSG se nada da će osigurati potpisivanje ugovora s 23-godišnjim napadačem, kojemu je Real Madrid nudio bogatstvo za prijelaz.

Višemjesečna saga riješena je u popodnevnim satima prema pisanju nekoliko specijaliziranih medija, nekoliko sati prije početka posljednje utakmice sezone u Ligue 1, protiv Metza.

L’Equipe, Marca, Le Parisien-Aujourd’hui u Francuskoj i RMC donose vijesti o Mbappeovom “da” Parizu, za trogodišnji ugovor koji još nije potpisan, ali se očekuje navečer.Prema nekoliko medija, on je svoju odluku prenio predsjedniku Real Madrida Florentinu Pérezu, koji je još jednom odbijen nakon što ga je prošle godine pokušao regrutirati.

Kandidat za Zlatnu loptu Mbappe, nakon još jedne iznimne sezone, morao je dobiti i sportska jamstva za ostanak u PSG-u, koji je tvrdio da je “upravo Killian u središtu njihova projekta” za osvajanje Europe.

Komentari