PROSLAVLJENI NOGOMETAŠ NAPAO PROLAZNICE Nasrnuo na ženu s krampom i gušio ju

Twitter

Slavni hrvatski nogometaš i trener 79-godišnji Josip Skoblar napao je tri žene i dijete u subotu ujutro na cesti u Privlaci.

Vikao je na njih, mahao krampom, a jednu od njih je uhvatio za vrat i ozlijedio joj nogu. Jedna od napadnutih žena je osoba s invaliditetom i onkološki pacijent.

Tri prijateljice i sin jedne od njih krenule su iz Zagreba na dva dana odmora na moru, ne sluteći da će pola skraćenog ljetovanja provesti na policiji.

“To je bilo u Privlaci. U potrazi za dobrom plažom smo skrenuli i vozili slijepom ulicom dok nismo došle do kraja asfalta. Nije bilo nikakvog znaka, a oko nas je bilo par kuća”, rekla je napadnuta žena.



Parkirali su automobil na rubu asfalta i ušli u more.

“S gornje strane ceste je nekakva ograda, a s donje plaža. Izgledala je ugodno. Nikoga nismo smetale. Kupale smo se oko sat vremena, nas tri prijateljice i moj sin i taman smo mislili krenuti dalje. Odjednom, dolazi prema nama čovjek u terencu. Stao je iza našeg auta i počeo galamiti i prostačiti. Ja sam prvo mislila da nešto nije u redu s njim”, rekla je.

Mirjana dodaje da im je vikao da su ‘seljačine’ i ‘Balkanci’. Svejedno, žena koja je došla sa sinom pokušala ga je urazumiti. Došao im je prijetiti krampom, a jednu od njih je uhvati za vrat i gušio. Napad je snimljen kamerom na mobitelu, koja je u posjedu 24 sata.

U snimci se vidi kako Skoblar u ruci drži kramp. Psuje i vrijeđa. Srećom, odustao je od daljnjeg sukoba. Iz zadarske policije su potvrdili da je zaprimljena kaznena prijava te da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti.

Skoblar je preko svoje kćeri Josipe poručio da mu je žao, javljaju 24 sata. Josip Skoblar je jedini Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg strijelca Europe. Bio je trener Dinama, Rijeke i Hajduka.

Komentari