Potres u Realu uoči El Clasica: Modrić bijesan, spominje se i odlazak iz kluba

Profimedia

Danas se igra prvi El Clasico ove sezone i prvi od odlaska Lionela Messija iz Barcelone i velike krize koju proživljava katalonski klub. Real je u puno boljoj poziciji, ali ipak nije sve bajno.

Obje momčadi hvataju formu i nisu u najboljim izdanjima. Barcelona je imala užasan start u sezonu, ali protiv Reala je uvijek drugačija priča, pa će biti zanimljivo vidjeti što će se događati u velikom derbiju.

Real bi s tri nova boda zasjeo na vrh La Lige s Real Sociedadom, s tim da Baski imaju utakmicu više. No, jedna stvar brine navijače Reala.

Španjolski El Nacional uoči velikog derbija pričaju o velikom potresu u svlačionici Reala. Glavna uloga pripada kapetanu Vaternih Luki Modriću.



Carlo Ancelotti od početka nove sezone dozira Modrića s nastupima jer je svjestan da 36-godišnji Vatreni ne može pratiti ritam iz prijašnjih sezona kada je igrao više od 40, 50 utakmica u sezoni. Ipak, El Nacional prenosi kako je Modrić zbog toga nezadovoljan, a spominje se i najgora mogućnost za Kraljeve – odlazak Luke, prenosi Dnevno.hr.

Hrvatski kapetan smatra da mu česte pauze na kraju više štete nego što pomažu, a o tome je obavijestio i Ancelottija. Vijest je stigla i do predsjednika Reala Florentina Pereza, a on se pak nema namjeru petljati u odluke Ancelottija i Modrića, koji bi ako zatraži transfer iz Reala – iznenadio nogometni svijet.

 

Komentari