POČELO EUROPSKO RUKOMETNO PRVENSTVO Duvnjak: Spremni smo

Domagoj Duvnjak/Twitter

Hrvatska rukometna reprezentacija u prvoj utakmici na Euru 2020. godine snage će odmjeriti s reprezentacijom Crne Gore. Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 20.30 sati.

“Spremni smo, napravili smo dobre pripreme u ovih pet, šest dana koliko smo imali. Moram biti iskren, malo su nas sve te ozljede poremetile, a pogotovo ova posljednja Ivana Martinovića, koja se dogodila zadnji dan priprema i još na njegov rođendan. Sport ponekad stvarno zna biti nepravedan. Ali, u svakom slučaju, spremni jesmo i jedva čekamo tu prvu utakmicu protiv Crne Gore da vidimo gdje smo”, izjavio je kapetan Domagoj Duvnjak za Sportske novosti.

S Kaubojima su u A grupi još Srbija i Bjelorusija. Prvenstvo se održava u tri države, igrat će se 50 utakmica, a sudjeluju 24 reprezentacije koje su podijeljene u 6 gripa. Dvije najbolje reprezentacije ulaze u drugi krug gdje će imati priliku osvojiti medalju. Također, ovo prvenstvo odlučit će i tko, osim Danske kao svjetskog prvaka, odlazi na Olimpijeske igre u Japan.

Na posljednjem Euru održanom 2018. godine, Hrvatska je zauzela tek peto mjesto te se Kauboji nadaju boljem rezultatu na ovom prvenstvu.



Komentari