Pobjede Gojo i Konjuh u kvalifikacijama za Australian Open. Saznali su sljedeće protivnike

Ana Konjuh/Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski predstavnici Ana Konjuh i Borna Gojo započeli su pobjedama kvalifikacije za teniski grand slam turnir Australian Open, koje se održavaju u Dubaiju i Dohi. 

Borna Gojo je u 1. kolu u Dohi nadigrao Austrijanca Sebastiana Ofnera (ATP -159.) sa glatkih 6-3, 6-2. Goju, 223. igrača svijeta, u 2. kolu čeka Talijan Lorenzo Gustino (ATP-151.)

Dubrovkinja Konjuh je u 1. kolu svladala 111. igračicu svijeta Nijemicu Annu-Lenu Friedsam s 6-2, 6-7 (5), 6-4 nakon dva sata i 21 minute igre.

Konjuh (WTA 476.), koja se vraća vrhunskom tenisu nakon brojnih ozljeda, u 2. kolu ide na Turkinju Caglu Buyukakcay, 178. igračicu svijeta.


Konjuh startala pobjedom u kvalifikacijama

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh započela je pobjedom kvalifikacije za grand slam turnir Australian Open, koje se održavaju u Dubaiju.

Dubrovkinja je u 1. kolu svladala 111. igračicu svijeta Nijemicu Annu-Lenu Friedsam s 6-2, 6-7 (5), 6-4 nakon dva sata i 21 minute igre.

Konjuh (WTA 476.), koja se vraća vrhunskom tenisu nakon brojnih ozljeda, u 2. kolu ide na Turkinju Caglu Buyukakcay, 178. igračicu svijeta.

U Dubaiju igraju još Jana Fett i Tereza Mrdeža.

Zbog pandemije koronavirusa kvalifikacije se održavaju u Dubaiju (žene) i Dohi (muški), a prvi grand slam turnir u Melbourneu je pomaknut na novi termin u veljači.

Komentari