Plazibat spektakularnom izvedbom upisao pobjedu i izborio mjesto među pet najboljih na svijetu!

Antonio Plazibat upisao je najveću pobjedu svoje karijere na Gloryjevom borilačkom maratonu u nizozemskom Arnhemu. On je podijeljenom sudačkom odlukom slavio protiv Jahfarra Wilnisa, nakon što je ispalio preko 250 udaraca prema svom suparniku.

Nakon pobjede protiv uglednog imena kao što je Wilnis, Plazibat će u 2020. godinu ući kao jedan od najboljih teškaša u svijetu kick-boksa.

Od početka pa sve do kraja sjajnog meča Plazibat je diktirao tempo i zadavao u svakoj rundi dvostruko više udaraca od svog suparnika.

No Wilnis je tvrd suparnik, koji se nije dao u nokdaun unatoč nekoliko sjajno pogođenih udaraca našeg borca. Krajevi rundi u pravilu su bili ravnopravni jer bi tempo Plazibata malo pao, a Wilnis bi to dočekao kao priliku da nešto ukrade, što mu je na kraju i uspjelo.



Strahovali smo nakon što smo čuli da je jedan sudac dao pobjedu nizozemskom borcu, ali smo na kraju ipak odahnuli kada je dijelitelj pravde u ringu podigao ruku našeg borca, kojeg su četvorica sudaca vidjeli kao boljeg borca.

Plazibat je ovom pobjedom došao na 3:0 u Glory ringu i u 2020. godinu ući će kao Top 5 teškaš svijeta. Svakako je poslao upozorenje vrhu, a fanove je već osvojio svojim beskompromisnim stilom, piše Gol.hr.

Komentari