Petrić: Još čekam svoj Mercedes od Rusa

Mladen Petrić poznat je kao čovjek koji je 2007. zabio treći gol Hrvatske u 3:2 pobjedi na Wembleyju te njima rasplakao Englesku i u ekstazu bacio Rusiju.

Hrvatskoj utakmica s Engleskom nije značila ništa, imala je sigurnu kartu za Austriju i Švicarsku, ali je svejedno vođena Slavenom Bilićem iznenadila Engleze i pobjedom odlučila rasplet skupine. Rusi su otišli na Euro, a Englezi ostali kod kuće.

Pobjednički pogodak zabio je Mladen Petrić koji se javio ruskim medijima uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Rusije na Poljudu. Dao je izjavu za ruski Čempionat i nasmijao ruske kolege.

“Prije utakmice te utakmice poruke suigrača iz Rusije dobili su Ivica Olić i Stipe Pletikosa. Ruski nogometaši su im zaželjeli sreću i napomenuli da pobjede za njih”, rekao je Petrić pa se prisjetio i obećanja koje je prije utakmice dao Leonid Fedun, tadašnji gazda moskovskog Spartaka:



“Nekoliko tjedana nakon utakmice sam čuo za to. Koliko sam čuo, rekao je da će dati auto Pletikosi i onima koji su zabili golove. Smijao sam se, ali recite Fedunu da čekam svoj Mercedes, ha,ha.”

Komentari