OZBILJNE NAMJERE KATALONSKOG GIGANTA Procurila spektakularna ponuda Barcelone za Marcela Brozovića

Foto: AFP

Barcelona je izuzetno ozbiljna u namjeri za dovođenjem hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića, a talijanska La Repubblica otkriva kako je katalonski gigant na stol stavio ponudu za petogodišnji ugovor, prenose Sportske novosti.

Po ponudi 29-godišnji veznjak iz Okuja pokraj Velike Gorice, zarađivao bi čistih osam milijuna eura po sezoni.

Istovremeno, Brozovićev sadašnji klub Inter, s kojim mu ugovor ističe na ljeto, spreman je za nastavak vjernosti na četiri godine isplaćivati šest milijuna eura po sezoni kada se odbiju sva davanja, što je dva milijuna eura manje od Katalonaca.

Talijanski list navodi i da je Barcelonina unosna ponuda ključni razlog zašto Brozović nije produljio ugovor s Interom, iako se već dva mjeseca o tome govori.Interov izvršni direktor Beppe Marotta je prije prošlosubotnjeg derbija s Milanom izrazio očekivanje da će hrvatski reprezentativac uskoro potpisati novi ugovor, precizirajući da bi dogovor mogao biti postignut u sljedećih 10 dana.

Međutim, Brozovića je nesumnjivo zainteresirala ponuda Barcelone, a uvijek je dobra pozicija za igrača kada može birati i kada mu se ne žuri u konačnoj odluci.

Već su ranije sponeuti i engleski klubovi, koji bi ga željeli dovesti, prije svih Tottenham i Manchester United, stoga izgleda da je hrvatski reprezentativac na slatkim mukama a ponuda Barcelone čine se kao jack-pot!

 

Komentari