OVAJ TRANSFER ĆE ODJEKNUTI Za Dinamovog tinejdžera sprema se ponuda od čak 20 milijuna eura

Sve se jače u menadžerskim, ali i u maksimirskim krugovima počelo šaputati da bi jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa uopće, mladi 18-godišnji stoper Joško Gvardiol već ovog prijelaznog roka mogao napustiti Dinamo u transferu koji će odjeknuti.

I kad se radi o njegovom budućem klubu, te o broju eura koji će završiti u plavoj blagajni.

Prije neki dan pojavila se jedna informacija da francuski Lille za Gvardiola nudi 10 milijuna eura. Službena ponuda nije stigla u Maksimir, ali i da jest, od toga ne bi bilo ništa. Jer iz pouzdanih maksimirskih izvora može se čuti rečenica da za taj novac ne bi prodali niti Joškove ‘žnirance’.

Nova priča koja se pojavila na maksimirskom nebu glasi da se za Gvardiola sprema ponuda od 14 milijuna eura! S bonusima bi se iznos popeo i do mogućih 20 milijuna. I to iz Premiershipa, trebali bi je odaslati Chelsea i (ili) Manchester City! Neki drugi izvori kažu da je sličnu cifru spreman ponuditi i Tottenham, klub s kojim je Dinamo već jako dobro poslovao. To je ponuda koja više nije priča o žnirancima, već vrlo, vrlo ozbiljna stvar koja bi mogla rezultirati odlaskom Gvardiola na Otok.



Naravno, dok se to ne dogodi, sve je visoko u oblacima, no ako se i kad se dogodi, onda se oblaci razilaze i transfer postaje vrlo vedar i izvjestan.

Na njegovu adresu još dok je bio mlađi stizale ponude brojnih europskih klubova poput već spomenutog Manchester Cityja i Lillea, Borussije Dortmund, Leipziga, Bayerna, Ajaxa… No, kad se radi o cifri od 14 milijuna eura koju bi po našim saznanjima Dinamo prihvatio, onda je dosta logično da to mogu platiti klubovi iz Premiershipa. Dobro, možda bi mogao i Bayern, osvajač Lige prvaka. Naši bivši reprezentativci Ivica Olić i Jurica Vranješ u svojim javnim istupima kazivali su kako se za Gvardiola raspitivao Miroslav Klose, sadašnji asistent Hans-Dietera Flicka, pišu Sportske novosti

Komentari