Olmo na Badnjak rastužio navijače Dinama

Nvijači Dinama najvjerojatnije više neće vidjeti Danija Olma, mladog španjolskog majstora, u modrom dresu.

Fantastični je veznjak upravo u razgovoru za Jugones kazao da je spreman na odlazak, odnosno, da je zimski prijelazni rok pravi trenutak za rastanak.

“Vjerujem da se krug sada zatvara i da je vrijeme za sljedeći korak kako bih unaprijedio karijeru. Još ljetos sam smatrao da je stiglo pravo vrijeme za to, ali je Dinamo uspio izboriti Ligu prvaka što me silno usrećilo”, kazao je daroviti Dani, koji je nedavno debitirao i u A selekciji španjolske reprezentacije.

Još ne zna gdje ide

“Neće to baš biti jednostavno. Žele da iz Dinama odem kao najskuplji transfer u povijesti Hrvatske. Je li stigla kakva zadovoljavajuća ponuda u tome smislu? Ne znam”, odgovorio je Olmo, koji je i dosad isticao da se time ne zamara i da o tome brinu menadžeri uz njegova oca.



Podsjetimo, list AS je posljednjih dana u nekoliko navrata pisao da ga najozbiljnije želi Atletico iz Madrida, a svjetski mediji su tijekom prošlih mjeseci uz njega vezali čitav niz jakih klubova. Spominjali su se Barcelona, Real, Juventus, Milan, Napoli, Roma…

Olmo im je ovim rečenicama nedvosmisleno poručio da im je vrijeme da dođu po njega, ali pitanje je hoće li Dinamo popustiti makar milimetar u pregovorima. Novinar lista AS svojim čitateljima objašnjava da maksimirska uprava traži 40 milijuna eura, što je mnogima previše tijekom zimskoga roka ako nikoga ne uspiju prodati. Konkretno, navodi taj novinar, nije upitno bi li Madriđani željeli dovesti Olma u siječnju, ali za nekoga od sadašnjih igrača treba najprije naći kupca. Primjerice, nitko ne bi previše plakao kada bi Thomas Lemar otišao dalje, ali isto tako nitko nije lud za njega ponuditi previše.

Podsjetimo, u Atletico je stigao u srpnju 2018. godine kao velika nada iz Monaca, ali pružio je jako malo za nekoga tko je plaćen čak 70 milijuna eura. Bilo kako bilo, budući da je Dinamo ispao iz Europe i da za Olma ovdje više nema izazova, krug se doista zatvara, a narednih dana ćemo vidjeti kako će se rasplesti ta situacija, piše Večernji list.

 

 

 

Komentari