OKRŠAJ DIVOVA U MADRIDU Može li Vrsaljko zaustaviti branitelje naslova prvaka?

Atletico de Madrid / Twitter

Nakon mjesec dana stanke vratila se Liga prvaka, a u srijedu nas očekuju dvije utakmice osmine finala s početkom u 21 sat.

Atletico Madrid na svom će Wanda Metropolitanu ugostiti aktualne europske prvake, a Borussia Dortmund na domaćem će terenu odmjeriti snage s PSG-om.

S posebnom će se pažnjom gledati duel u Madridu gdje će se nadmetati dva ponajbolja nogometna stručnjaka današnjice – Diego Simeone i Jurgen Klopp.

Kao aktualni prvak i momčad koja gazi sve pred sobom i u domaćem prvenstvu, Liverpool je favorit u utakmici protiv Atletica. Strašnu formu engleskog kluba potvrđuje i činjenica da u Premier ligi još uvijek nemaju poraza ove sezone. Ali, Atletico je uvijek neugodan protivnik, osobito na domaćem terenu.



Šime Vrsaljko zaigrat će od prve minute, a Dejan Lovren nije se našao u sastavu engleske momčadi.

U drugoj utakmici susreću se Borussija i PSG. Borussija je doma skoro nepobjediva, a do pobjede će pokušati doći uz pomoć izvanrednih Haalanda i Sancha. S druge strane, PSG će napasti jako, a Neymar, Mbappe, Icardi i Di Maria glavne su zvijezde pariške momčadi koje bi mogle donijeti prevagu.

Bivši trener Dortmunda Thomas Tuchel pokušat će nadmudriti Luciena Favrea i time odvesti Parižane korak bliže trofeju Lige prvaka.

Komentari