ODLUKA VEĆ PALA? Robert Prosinečki više neće biti izbornik reprezentacije BiH

Facebook

Robert Prosinečki vjerojatno više neće biti izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, no konačna odluka koju trebaju donijeti u Nogometnom savezu BiH ipak će ovisiti o tome hoće li uspjeti osigurati odgovarajuću zamjenu, objavili su u srijedu lokalni mediji.

Portal Vijesti.ba prenio je kako je otkaz Prosinečkom praktično već uručen u utorak navečer na sastanku s čelnicima NS BiH, no Klix i Avazov portal podsjećaju kako se o svemu mora očitovati Izvršni odbor saveza što bi moglo uslijediti već tijekom dana.

Raskid ugovora s Prosinečkim ne bi predstavljao posebno iznenađenje s obzirom na činjenicu da se reprezentacija BiH u kvalifikacijama nije uspjela plasirati na europsko nogometno prvenstvo koje se igra sljedeće godine.

Navodno je naizgledniji kandidat za nasljednika Prosinečkog na čelu nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić kojemu bi to bio drugi put da predvodi najbolje bosanskohercegovačke nogometaše.

Prosinečki je za izbornika BiH imenovan u siječnju 2018. sa zadaćom da nogometnu reprezentaciju te zemlje vodi do okončanja kvalifikacija za Euro 2020.

Komentari