Odigrana utakmica sezone u NBA ligi: Bucksi u finalu istoka

flickr

U finalnoj utakmici polufinala istočne konferencije NBA lige Brooklyn Netsi su izgubili protiv Milwaukee Bucksa s 115:111 nakon produžetaka u seriji i tako su Bucksi prošli u finale Istoka.

Brooklyn je u seriju ušao fantastično s dvije uvjerljive pobjede u prve dvije utakmice. Međutim, tada se ozljeđuje James Harden, a u četvrtoj utakmici i Kyrie Irving. Od velikih superstara ostao je samo Kevin Durant, ali to kao da nije predstavljalo problem nakon dvije utakmice koje su uzeli Bucksi.

U ovoj sedmoj utakmici fantastični Durant je ponovno odigrao svih, ovaj puta 53 minute, ubacivši pritom 48 poena. Kakva se utakmica odigrala govori činjenica da je Durant dva puta gađao za pobjedu, ali je jednom za centimetar ostao kratak, pa je umjesto trice bila dvica tako izborivši produžetak.

Buckse su tako centimetri dijelili od ispadanja, ali su ovako ispali heroji. Durant praktički nije imao nikakvu podršku, a pogotovo se to tiče polu-ozljeđenog Jamesa Hardena. Klupa Netsa nije dala niti jedan poen.



S druge strane Buckse su očekivano predvodili Giannis Antetoukounmpo s 40 poena i 13 skokova i Khris Middleton s 23 poena i 10 skokova. U finalu istoka igrat će protiv Atlanta Hawksa, a serija počinje 24. lipnja

Komentari