Odgođene sve utakmice Premier Lige, Lige prvaka i Europske lige; Ne igra ni Dinamo

Sve utakmice engleske Premier lige bit će odgođene do 4. travnja.

Nakon što je potvrđeno da su trener Arsenala Mikel Arteta i igrač Chelseaja Callum Hudson-Odoi pozitivni na koronavirus, održan je sastanak čelnika klubova na kojemu je odlučeno odgoditi utakmice.

PREKIDA SE PREMIER LIGA? Trener Arsenala pozitivan na koronavirus, igrači Arsenala i Chelseaja u samoizolaciji



Igrači Leicester Cityja se također testiraju, a u petak u jutarnjim satima Everton je objavio da je cijela prva momčad u samoizolaciji nakon što je jedan od igrača pokazao simptome virusa.

Još jedan engleski klub u samoizolaciji; Odgađaju se utakmice Premier lige?

Odgađaju se i utakmice europskih klupskih natjecanja

UEFA je u petak objavila da su sve utakmice Lige prvaka i Europske lige predviđene za idući tjedan odgođene zbog širenja koronavirusa.

“Vezano za odluke različitih vlada sve utakmice klupskih natjecanja pod UEFA-om koje su se trebale igrati sljedeći tjedan su odgođene”, navodi se u priopćenju europske krovne nogometne federacije.

Ta odluka obuhvaća uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka i Europske lige koje su se trebale igrati u utorak, srijedu i četvrtak. Utakmice Juventus-Lyon i Manchester City-Real Madrid, koje su se trebale igrati u utorak, već su jučer odgođene jer su igrači torinskog i madridskog kluba stavljeni u karantenu.

Tako su odgođeni susreti između Barcelone i Napolija te između Bayerna i Chelsea čiji je nogometaš Callum Hudson-Odoi pozitivan na koronavirus zbog čega su svi igrači i članovi stožera kluba stavljeni u izolaciju.

Osim toga, ova odluka obuhvaća i utakmice četvrtfinala juniorske Lige prvaka u kojoj je zagrebački Dinamo trebao na Hitrec-Kacianu 17. ožujka ugostiti portugalsku Benficu.

Komentari