NORVEŠKO ČUDO OD DJETETA Pogledajte bombu kojom je Haaland srušio PSG

ESPN FC

U srijedu u 21 sata počele su dvije utakmice osmine finala Lige prvaka. U Madridu je Atletico ugostio Liverpool, a izabranici Diega Simeonea iznenadili su aktualnog prvaka Europe već u 5. minuti susreta. Saul je zabio za vodstvo Atletica, a rezultat je ostao nepromijenjen do kraja susreta (1-0).

Šime Vrsaljko zaigrao je od prve minute za domaću momčad i odlično je odradio posao u obrani. Dejan Lovren nije bio u sastavu engleskog kluba. Liverpool će prolaz u četvrtfinale tražiti na svom Anfieldu u uzvratnom susretu.

Znatno uzbudljivija utakmica odigrana je u Njemačkoj gdje je Borussia Dortmund na svom Westfalenu ugostila PSG. Aktualni francuski prvak tražio je pobjedu preko Neymara, Mbappea i Di Marie, ali glavna zvijezda Borrusije, Erling Haaland neugodno je iznenadila Parižane.

Domaći sastav došao je do prednosti u 69. minuti pogotkom Haalanda, ali već u 75. minuti gosti su došli do izjednačenja. Sjajna kombinacija Mbappea i Neymara rezultirala je pogotkom, a strijelac je bio Brazilac.



Samo dvije minute kasnije 19-godišnji Norvežanin ponovno se upisao u strijelce i postavio konačnih 2-1 za Borussiju. Fantastični pogodak Haalanda možete pogledati u video zapisu.

Komentari