NIJE U ŠOLDIMA SVE! Marko Livaja produžio ugovor s Hajdukom i oduševio navijače

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Najbolji nogometaš i najbolji strijelac HNL-a u prošloj sezoni, Marko Livaja produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2027. godine, objavio je klub na svojim stranicama.

– Hajdukova desetka Marko Livaja produžio je vjernost svom Hajduku do 2027. godine, objavili su Splićani na svojim društvenim mrežama.

Velika vijest je objavljena na Torcida Kupu, gdje se okupila cijela momčad Hajduka na čelu sa stručnim stožerom i trenerom Valdasom Dambrauskasom.

Livaja se tom prigodom obratio okupljenim navijačima:



– Sretan sam što ostajem, idemo dalje i nadam se da će ova sezona biti bolja nego prošla.

Ugovor je potpisan na čak pet godina, a navijači će više detalja i prve reakcije na produženje ugovor imati priliku čuti sutra na konferenciji za medije zakazanoj za 14 sati.

Istaknimo kako je Livaja ključni igrač Splićana, prošlu sezonu završio kao najbolji strijelac Lige s 28 golova u 34 nastupa, a dodao je i sedam asistencija. Svojim fantastičnim predstavama odveo je Hajduk do osvajanja Kupa, a u nikad napetijoj završnici sezone, njegov Hajduk je završio na drugom mjestu.

Podsjetimo, Livaja je u klub došao u veljači prošle godine, od tada se prometnuo u glavnog igrača Lige, a svojim igrama osvojio je i izbornika Zlatka Dalića, te se nalazi gotovo sigurno u avionu za SP u Kataru krajem godine.

Komentari