NEVJEROJATNO Senzacije u Španjolskoj: Dva prvoligaša ispala od trećeligaša

Lucas Ocampos/FB

Plasman u osminu finala izborili su i Valladolid i Levante, dok je Alaves doživio debakl na gostovanju kod drugoligaša Almerije.

Nogometaši Seville izborili su plasman u osminu finala španjolskog Kup kralja nakon što su poslije produžetaka pobijedili drugoligaša Leganes s 1-0.

Pitanje pobjednika razriješio je gol Lucasa Ocamposa u 96. minuti.

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije nastupio za Sevillu.



Plasman u osminu finala izborili su i Valladolid i Levante, dok je Alaves doživio debakl na gostovanju kod drugoligaša Almerije.

Valladolid je sa 4-1 porazio trećeligaša Penu, ali tek nakon produžetaka. Susret je završio 1-1, a u dodatnih 30 minuta gosti su zabili još tri gola. Za Valladolid su zabili Míchel (62-11m), Roque Mesa (96-11m, 112) i Oscar Plano (116), dok je pogodak za domaćine postigao Fernando Andrada (13).

Almerija je odigrala sjajnu utakmicu protiv Alavesa pobiedivši sa 5-0. Za trećeplasiranu momčad Segunde golove su zabili Sadiq (8, 45+1), Ager Aketxe (45), Battaglia (52-ag) i Juan Villar (81-11m).

Drugoligaš Girona je prošao dalje pobjedom 2-0 protiv Cadiza, a oba gola zabio je Valery Fernandez (48, 58).

Real Madrid u srijedu gostuje kod trećeligaša Alcoyana, a Barcelona dan kasnije kod Cornelle, također kluba iz treće lige.

Komentari