NEPREPOZNATLJIV IZGLED Nakon što je njezin izgled šokirao MMA svijet, puštena iz bolnice par sati kasnije

Daily Star Sport / Twitter

Bivša UFC prvakinja slamka-kategorije i prošlotjedna izazivačica za pojas Joanna Jedrzejczyk puštena je iz bolnice nakon UFC 248 eventa u Las Vegasu. Podsjetimo, ona je poražena od Weili Zhang u najboljem ženskom okršaju u povijesti UFC-a podijeljenom sudačkom odlukom.

Osim kvalitete meča koja je mnoge ostavila bez daha, većinu je šokirao hematon posred čela s kojim se Joanna borila praktički pune tri runde. Početkom treće runde Poljakinja je dobila jedan snažan direkt u čelo od Zhang i nakon toga je počela oticati.

Na kraju meča bila je jedva prepoznatljiva u odnosu na djevojku koja se prije samo dva dana na sučeljavanju pojavila u crvenoj haljini i cipelama na petu. Čelo joj je toliko nateklo da joj je cijela glava izgledala deformirano, o čemu najbolje svjedoče brojne fotografije koje kolaju internetom.

Odmah nakon meča prevezena je u bolnicu, odakle je puštena nakon svega nekoliko sati pregleda. Rezultati tih pregleda, s obzirom na njezin izgled, također su bili šokantni.



“Nema značajnijih ozljeda”, objavio je poznati MMA novinar Ariel Helwani, koji je tu informaciju dobio od njezina tima.

Uistinu je nevjerojatno da je nakon takve borbe Joanna otpuštena iz bolnice nakon samo nekoliko sati, i to bez značajnijih ozljeda, piše Gol.hr.

Komentari